Odoo Вебсайт

Значення вебсайту в бізнесі

В цій статті ми поговоримо про модуль Вебсайт в ERP-системі Odoo. В сучасному світі значення онлайн-присутності для бізнесу надзвичайно велике. Інтернет став ключовим каналом комунікації з клієнтами, тому наявність вебсайту є необхідною умовою для ефективного конкурування та залучення аудиторії.

На власному досвіді можу сказати що створення сторінок та функціоналу ще не було таким простим та інтуїтивно зрозумілим, навіть якщо ви не мали попереднього досвіду роботи зі створення вебсайтів. Тепер всього у декілька кліків ви маєте можливість створити нову сторінку, наповнити її смисловими блоками та контентом. Залежно від діяльності можна обрати шаблон вебсайту:

  • виробництво продукції, 
  • виконання різного характеру робіт, 
  • надання послуг,  
  • торгівельна діяльність,
  • комерційне посередництво та інше.

Легкість створення та редагування вебсайту на Odoo

Odoo дає можливість без застосування шаблонів побудувати структуру сайту за вашими потребами, перейшовши в режим редагування, в правій боковій панелі у вкладці “БЛОКИ” - перелік блоків за Структурою, Можливостями, Динамічним контентом та Внутрішнім вмістом. Обравши доданий блок, перейшовши до вкладки “CUSTOMIZE” - редагуйте текст, зображення та застосовуйте анімацію.

У вкладці “ТЕМА” - можливо налаштувати основну типографіку на свій смак, базові кольори,  шрифти, мову, заголовки та багато іншого. За замовчуванням враховано особливості різних типів пристроїв, щоб сайт завжди відображався правильно для користувача.


Функції модуля вебсайту Odoo

Хочеться зазначити що інструменти в модулі вебсайт надають функціонал для генерації нових лідів, розподілення їх за командами та менеджерами, які можна опрацьовувати в модулі CRM, якщо ви займаєтесь торгівлею, покинуті кошики (замовлення) також можна перетворювати у ліди в перспективі в нагоди, що дозволяє ефективно працювати з потенційними клієнтами та забезпечити їх якісне обслуговування, а також інші інструменти, що будуть корисними для вашого бізнесу.

Отже, розглянемо основні функції модуля:

  • Створення та редагування вебсторінок: З модулем вебсайту ви можете легко створювати нові вебсторінки та редагувати вже існуючі, не потребуючи глибоких знань програмування.
  • Управління контентом: Додавайте текст, зображення, відео та інший контент на ваш вебсайт без зусиль.
  • Створення блогу: З модулем вебсайту ви можете легко створювати та публікувати статті в блозі, що дозволяє вам спілкуватися з вашою аудиторією та ділитися цікавим контентом.
  • Організація продуктів та створення онлайн-магазину: Якщо ваш бізнес має продукти для продажу, модуль вебсайту в Odoo дозволяє легко створити онлайн-магазин, приймати замовлення онлайн, а вбудовані фільтри допоможуть швидко знайти потрібний товар.
  • Обробка замовлень і платежів (за допомогою сторонніх модулів): Модуль вебсайту містить в собі інструменти для обробки замовлень та прийому платежів через різні платіжні системи.

Переваги використання модуля вебсайту в Odoo

  • Інтеграція з іншими модулями ERP Odoo: Модуль вебсайт інтегрується з іншими модулями системи Odoo та сторонніми модулями, розробленими третіми сторонами з магазину додатків, що дозволяє автоматизувати бізнес-процеси та забезпечує єдину систему управління.
  • Зручний інтерфейс користувача: Інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні інтерфейс модуля вебсайту дозволяє навіть не спеціалістам легко керувати контентом свого вебсайту.

Висновки

Модуль вебсайт в ERP-системі Odoo відкриває перед бізнесом безліч можливостей для ефективної онлайн-присутності. Його інтуїтивний і простий у використанні інтерфейс дозволяє навіть неспеціалістам легко створювати, редагувати та управляти вебсайтом. Завдяки цьому модуля підприємства можуть не лише представляти (просувати) свої товари та послуги в Інтернеті, але й ефективно взаємодіяти з клієнтами, генерувати нові ліди, обробляти замовлення та приймати платежі, що сприяє підвищенню їх конкурентоспроможності та розвитку.

Увійти залишити коментар
Як використовувати Odoo для зовнішніх та внутрішніх комунікацій?
Підприємству будь-якого розміру і будь-якої галузі потрібна CRM система. Адже, кожна організація здійснює безліч комунікацій, як зовнішніх, так і внутрішніх, якими треба управляти.