У мене для однієї з посад кількість за штатом становить 1,5 одиниці. При введені ШР я вказую повний оклад - відповідно, мені його і підтягує в системі як оклад по цій посаді. Як мені закрити тепер 0,5 вакансії, які залишились, оскільки там оклад буде менший? Чи потрібно для цього створювати окремий ШР?
Вітаємо на форумі MASTER
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів продуктів MASTER. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Як закривати посади в ШР на неповну ставку
Це запитання позначене
Ні, окремого ШР створювати не потрібно. В будь-якому випадку, ви вносите для посади повний оклад, а в розділі в ШР "Графік/Штат" зазначаєте в полі "Кількість за штатом" потрібну вам кількість одиниць (у вашому випадку 1,5). Таким чином, в залежності від прийнятих працівників на дану позицію, ви зможете відслідковувати скільки ще вакантних місць у вас залишилось.
При введені даних в "Призначення/Переміщення" в особовій картці працівника, ви зможете вказати в полі "Тип ставки" відсоток, на який ви приймаєте працівника (наприклад 50%), відповідно оклад по ШР в картці працівника перерахується пропорційно до внесених даних.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
лип. 26
|
7 | ||
|
|
1
лип. 26