Skip to Content

Вітаємо на форумі MASTER

Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів продуктів MASTER. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами. 

Вам необхідно зареєструватися, щоб взаємодіяти зі спільнотою.
Це запитання позначене
1 Відповісти
5 Переглядів

Зробила налаштування аналітиків для каси, але все одно не можу коректно створити документ «Видатковий касовий ордер», не залежно від того, яку саме касу я хочу обрати. В чому може бути причина?

Аватар
Відмінити

Якщо все виконано згідно інструкції, перевірте для якої саме каси ви робили налаштування аналітиків, оскільки якщо на підприємстві ведеться облік за декількома касами, необхідно налаштувати аналітики для кожної з кас (заповнити довідник види аналітик каси відповідними статтями аналітичного обліку).

Щоб додати нові статті аналітичного обліку каси:

• Перейдіть в  "Довідники", розділ "План рахунків", пункт меню "Види аналітики". 
  • У вкладці "Види аналітики" виберіть аналітику _CASH (Каси) та перейдіть у вкладку "Статті аналітичного обліку".
  • У вкладці "Статті аналітичного обліку" натисніть кнопку "Додати" (F7) та додайте необхідну кількість кас, які є на підприємстві. Збережіть запис.

Після збереження внесених даних у вкладці "Статті аналітичного обліку" з’явиться новий запис. Якщо додано кілька кас, то при налаштуванні параметрів каси формується стільки ж записів з відповідникам касирами по кожній касі. Процедура формування записів по кожній касі однакова.

Аватар
Відмінити
Related Posts Відповіді Переглядів Дія
1
трав. 26
7
1
трав. 26
36
1
трав. 26
38