Вітаю! У нас розширився штат, я зайшов у Налаштування і додав трьох нових менеджерів. Після цього зверху виліз банер типу, забагато користувачів, і пішов зворотний відлік на 30 днів до закінчення терміну дії бази. Я щось неправильно налаштував?
Вітаємо на форумі Odoo
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів Odoo. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Додав нових працівників, а система може заблокувати базу через 30 днів. Що я зламав?
Це запитання позначене
Не хвилюйтеся, ви нічого не зламали! Цей банер з'являється, коли кількість активних внутрішніх користувачів у вашій базі перевищує ту кількість, за яку ви заплатили у своїй підписці Odoo Enterprise. Система дає вам 30 днів на вирішення ситуації. У вас є два варіанти:
Якщо ці нові працівники дійсно потрібні, натисніть на банері посилання «Оновити підписку», щоб доплатити за додаткових користувачів.
Якщо ви додали їх випадково або хтось зі старих працівників уже не працює, просто деактивуйте (заархівуйте) непотрібних користувачів, щоб повернутися до свого ліміту. Після цього банер автоматично зникне під час наступної перевірки системою.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
квіт. 26
|
6 | ||
|
|
1
квіт. 26