Gривіт! Я тільки почав користуватися Odoo і бачу, що в базі є дублі контактів: одні й ті самі компанії заведені по два-три рази. Чи можу я якось змусити систему знайти їх і об'єднати, щоб не шукати кожен запис вручну?
Вітаємо на форумі Odoo
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів Odoo. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Менеджери настворювали купу однакових клієнтів. Чи є спосіб автоматично знайти ці дублікати і зліпити їх докупи?
Це запитання позначене
Вітаємо в Odoo! У модулі Очищення даних є функція «Дедуплікація». Ця функція дозволяє створити спеціальні правила, за якими система сама знайде схожі або ідентичні записи (наприклад, за однаковим email або назвою). Після цього ви зможете переглянути знайдені групи дублікатів і натиснути кнопку «Об'єднати». Ви також можете обрати «Головний запис», у який зіллється вся інформація з інших карток, щоб нічого не втратити.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
бер. 26
|
5 |