Я постійно забуваю заповнити одне важливе поле в замовленні, і через це потім виникають проблеми. Чи можна зробити так, щоб система не давала мені зберегти документ, поки я не впишу туди дані?
Вітаємо на форумі Odoo
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів Odoo. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Я постійно забуваю заповнити одне важливе поле в замовленні, і через це потім виникають проблеми. Чи можна зробити так, щоб система не давала мені зберегти документ, поки я не впишу туди дані?
Це запитання позначене
Так, це можливо за допомогою Studio.
Натисніть кнопку Studio (значок з гайковим ключем та олівцем у верхньому правому куті).
Клікніть мишкою прямо на те поле, яке ви часто забуваєте заповнити (наприклад, "Дата доставки").
У панелі зліва знайдіть пункт Required (Обов'язкове) і поставте там галочку.
Тепер поле підсвічуватиметься, і система не дозволить зберегти документ, доки ви його не заповните.
Рекомендовано звернутися до відповідного спеціаліста для кастомізацій через Odoo Studio.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
0
лют. 26
|
2 | ||
|
|
1
лют. 26