Я хочу, щоб система сама виконувала дії (наприклад, відправляла лист). Це можливо?
Вітаємо на форумі Odoo
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів Odoo. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Я хочу, щоб система сама виконувала дії (наприклад, відправляла лист). Це можливо?
Це запитання позначене
Так, для цього існують Правила автоматизації (Automation rules), які доступні завдяки Odoo Studio. Вони працюють за принципом "Тригер -> Дія".
Тригер (Trigger): Коли запускати правило? Наприклад, при оновленні значення поля (Values Updated), при створенні запису (On create) або за часовою умовою (наприклад, за 3 дні до дедлайну).
Дія: Що зробити? Оновити запис, відправити Email/SMS/WhatsApp, створити активність (Create Activity) або навіть запустити Python-код.
Рекомендовано звернутися до відповідного спеціаліста для кастомізацій через Odoo Studio.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
лют. 26
|
14 | ||
|
|
0
лют. 26