Я створюю анкету в модулі Опитування і хочу протестувати співробітників та видати їм сертифікат, якщо вони наберуть прохідний бал. Як це налаштувати?
Вітаємо на форумі Odoo
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів Odoo. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Я створюю анкету в модулі Опитування і хочу протестувати співробітників та видати їм сертифікат, якщо вони наберуть прохідний бал. Як це налаштувати?
Це запитання позначене
В Odoo можна перетворити будь-яку анкету з модуля Опитування на сертифікацію. Для цього у формі опитування на вкладу "Параметри" у розділі "Оцінювання" потрібно вибрати тип оцінювання, наприклад, "Оцінювання з відповідями в кінці". Далі вкажіть відсоток у полі "Необхідний бал (%)" для успішного проходження. Після цього увімкніть опцію "Це сертифікація". Ви зможете обрати шаблон електронного листа, який буде автоматично надіслано користувачам, які успішно пройшли це опитування. Також можна увімкнути видачу значка, який з'явиться у профілі користувача на порталі.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
квіт. 26
|
4 | ||
|
|
1
квіт. 26