Я хочу встановити сторонній модуль, який знайшов у магазині модулів. Чи можу я це зробити в Odoo Online?
Вітаємо на форумі Odoo
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів Odoo. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Я хочу встановити сторонній модуль, який знайшов у магазині модулів. Чи можу я це зробити в Odoo Online?
Це запитання позначене
Зробити це в Odoo Online не вийде, оскільки ця версія платформи є несумісною з модулями з Odoo Apps Store або іншим користувацьким кодом.
Ось чому система працює саме так:
Фокус на стабільності: Odoo Online — це бази даних, які повністю розміщуються та управляються самою компанією Odoo. Це рішення створене для того, щоб ви могли просто відкрити браузер і працювати, не турбуючись про сервери чи локальне встановлення.
Захист від збоїв: Щоб гарантувати надійність бази для вашої довгострокової роботи та забезпечити легкі оновлення, платформа обмежує втручання в програмний код.
Ваші можливості: Ви можете повністю тестувати систему та адаптувати її під свої процеси, використовуючи всі стандартні налаштування, які не вимагають написання власного коду, наприклад через Odoo Studio.
Якщо ж використання сторонніх модулів з магазину додатків є критично важливим для вашого бізнесу, вам краще підійдуть інші типи хостингу від Odoo (наприклад, Odoo.sh або On-Premise), які розроблені спеціально для гнучкої роботи з користувацьким кодом.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
трав. 26
|
19 | ||
|
|
1
трав. 26