Вітаю! Коли я відкриваю 'Замовлення клієнта', у таблиці з товарами дуже багато стовпчиків, які мені не потрібні (об'єм, штрих-код, країна походження тощо). Доводиться постійно прокручувати таблицю вправо, щоб знайти ціну та склад. Це дуже незручно. Як прибрати зайве з екрана і залишити тільки те, що мені треба?
Вітаємо на форумі SAP
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Як приховати зайві стовпчики в таблиці (наприклад, у Замовленні), щоб вони не заважали?
Це запитання позначене
Вітаю!
Це одна з найперших речей, яку варто зробити для комфортної роботи. У SAP Business One це налаштовується дуже гнучко через функцію "Налаштування форми" (Form Settings).
Ось покрокова інструкція:
Відкрийте документ
Відкрийте вікно, яке хочете налаштувати (наприклад, Замовлення клієнта).
Відкрийте налаштування
На верхній панелі інструментів знайдіть іконку "Настройка формуляра" [📄⚙️].

Приберіть зайве
Відкриється вікно зі списком усіх можливих стовпчиків.
Знайдіть вкладку "Формат таблиці" (Table Format).
У списку знайдіть стовпчики, які вам не потрібні (наприклад, "Об'єм", "Штрих-код").
Зніміть галочку в стовпчику "Видимий" (Visible) навпроти цих полів.

Збережіть
Натисніть "ОК".
Як працює:
Таблиця миттєво перебудується. Зайві поля зникнуть, а потрібні стануть у зручному порядку. Важливо, що це налаштування запам'ятовується персонально для вас і не впливає на вигляд програми у ваших колег.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
лют. 26
|
120 | ||
|
|
0
лют. 26