Skip to Content

Вітаємо на форумі SAP

Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами. 

Зареєструйтеся

Вам необхідно зареєструватися, щоб взаємодіяти зі спільнотою.
Це запитання позначене
1 Відповісти
9 Переглядів

Вітаю! Мені потрібно швидко отримати список всіх клієнтів, які мають прострочену заборгованість. Я знаю, що є великі звіти, але може є якийсь простий спосіб швидко побачити тільки ті рахунки, по яких вже вийшов термін оплати?

Аватар
Відмінити

Вітаю! Для аналізу заборгованості використовується стандартний звіт "Аналіз заборгованості клієнтів". Він дозволяє побачити всі неоплачені рахунки та терміни їх прострочення.

1. Запустіть звіт 
    Шлях: Ділові партнери → Звіти ділових партнерів → Старіння → Старіння дебіторської заборгованості клієнта (Business Partners → Business Partner Reports → Aging → Customer Receivables Aging)
  2. Встановіть дату 
    У вікні параметрів у полі Дата старіння (Aging Date) встановіть сьогоднішню дату, щоб побачити актуальну ситуацію. Натисніть ОК.

Як працює: Звіт покаже всіх клієнтів-боржників і розіб'є їхні борги за періодами.

Аватар
Відмінити
Related Posts Відповіді Переглядів Дія
1
жовт. 25
37
1
жовт. 25
11
1
жовт. 25
8