Доброго дня! Я знаю, як подивитися 'Журнал змін' для замовлення або рахунку. А чи є така сама функція для Картки Клієнта? Я помітив, що у одного з наших ключових клієнтів змінився кредитний ліміт, і хочу знайти, хто і коли це зробив. Підкажіть, де це шукати?
Вітаємо на форумі SAP
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Як подивитися історію змін Картки Клієнта (наприклад, хто змінив кредитний ліміт або адресу)?
Це запитання позначене
Вітаю!
Функція "Журнал змін" працює для Картки клієнта точно так само, як і для документів. Ви можете відстежити будь-яку зміну: від адреси до кредитного ліміту.
Ось як це зробити:
Відкрийте Картку клієнта
Знайдіть потрібного клієнта в довіднику Ділові партнери → Основні дані ділового парнера (Business Partner Master Data).
Запустіть Журнал змін
У верхньому меню натисніть: Інструменти → Журнал змін... (Tools → Change Log...)
Знайдіть зміну
Відкриється вікно зі списком усіх оновлень (версій) цієї картки.

Клацніть двічі на рядок (або виділіть його і натисніть кнопку "Показати різниці" / Show Differences).
Відкриється детальна таблиця.

Як працює:
У цій таблиці шукайте стовпчик "Змінне поле" (Field).
Знайдіть рядок "Кредитний ліміт" (Credit Limit). Ви одразу побачите:
Старе значення: Який ліміт був раніше.
Нове значення: Який встановили зараз.
Користувач: Хто саме це зробив.
Дата: Коли це сталося.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
лист. 25
|
3 | ||
|
|
1
лист. 25