Мені потрібно швидко дізнатися, кому і коли ми продавали певний товар за останній рік. Я не хочу запускати великі важкі звіти на всю базу. Чи є якийсь спосіб просто "перетягнути" товар і миттєво побачити всі накладні з ним?
Вітаємо на форумі SAP
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Як швидко подивитися історію продажів одного конкретного товару?
Це запитання позначене
Вітаю!
Так, це можна легко зробити за допомогою стандартного інструменту "Перетягнути і зв'язати" (Drag & Relate).
Ось покрокова інструкція:
Крок 1. Підготуйте робочий простір
У головному меню програми (зазвичай зліва) перейдіть на вкладку "Перетягнути і зв'язати" (Drag & Relate).
Розгорніть папку "Продажі" (Sales - A/R) так, щоб ви чітко бачили пункт "Видаткова накладна" (A/R Invoice).
Відкрийте картку потрібного товару через меню: Запаси → Основні дані позиції (Inventory → Item Master Data) і знайдіть його в базі.
Наведіть курсор миші на поле "№ товару" (Item No) у картці товару.
Крок 2. Перетягніть товар для миттєвого звіту
Затисніть ліву кнопку миші на полі з кодом товару (навколо курсору з'явиться чорний прямокутник).
Не відпускаючи кнопку миші, потягніть цей прямокутник до головного меню на пункт "Видаткова накладна".
Відпустіть ліву кнопку миші.
Дочекайтеся завантаження таблиці.
Система миттєво згенерує вікно з повним переліком усіх видаткових накладних, датами та іменами клієнтів, яким ви продавали саме цей товар, без запуску важких звітів на всю базу.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
жовт. 26
|
1 | ||
|
|
1
вер. 26