MASTER:Бухгалтерія для ТРЦ King Cross Leopolis

Впровадження програми MASTER:Бухгалтерія з додатковими налаштуваннями та адаптацією під потреби клієнта

Маємо практичний досвід впровадження програми MASTER:Бухгалтерія з додатковими налаштуваннями та адаптацією під потреби клієнта.

Замовник

Один з найбільших торгових центрів західної України. Компанія клієнта спеціалізується на розвитку та управлінні інтегрованими торговельними центрами. 

І найцікавіше - це перший комплексний проєкт на програмному продукті MASTER:Бухгалтерія. Адже на початку розглядали програму BAS КУП з доробками у ній модуля оренди. Початок війни спонукав до пошуку альтернативних продуктів.

Особливість культури організації Замовника

Європейський “правильний” підхід, тобто послідовна чітка комунікація, передбачувані умови співпраці, однозначне виконання домовленостей. Взаємини базуються на довірі, репутації, лояльності та задоволенні від співпраці.

Чому вибрав нас? 

Ми запропонували те, чого потребував замовник - цілісну систему автоматизованого оперативного обліку оренди, а також бухгалтерського обліку.

Які наші сильні сторони допомогли зробити вибір в нашу сторону?

Одна з важливих - можемо надавати нашим клієнтам повний цикл послуг з цифрової трансформації. Головна концептуальна вимога, з якою звернувся клієнт - взаєморозрахунки із контрагентами-орендарями, щоб оперативно відстежувати дебіторку. Разом з тим має бути цілісна система бухгалтерського обліку з усією регламентованою звітністю.

Вибір зупинили на продукті MASTER:Бухгалтерія, оскільки, як говорить про себе сама компанія-розробник, сьогодні програмні продукти MASTER — єдині нові програмні продукти ERP-класу на українському ринку з чіткою довгостроковою стратегією розвитку та з реальними амбіціями стати національним лідером ринку.

Цей проєкт, як і кожен, є унікальним та вимагає унікального підходу до впровадження і ми об’єднали свій досвід, отриманий під час роботи над десятками трансформацій, зі знаннями новітніх технологій.

Увійти залишити коментар