Я розіслав анкету через модуль Опитування, і люди вже почали відповідати. Де мені подивитися їхні відповіді та проаналізувати графіки?
Вітаємо на форумі Odoo
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів Odoo. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Я розіслав анкету через модуль Опитування, і люди вже почали відповідати. Де мені подивитися їхні відповіді та проаналізувати графіки?
Це запитання позначене
Усі результати можна переглянути на головній інформаційній панелі програми "Опитування". Праворуч від рядка вашого опитування є кнопка "Переглянути результати". Натиснувши її, ви відкриєте нову сторінку з детальним аналізом цього опитування. Там є загальний огляд результатів, а також графіки для кожного запитання, наприклад, кругові або стовпчасті діаграми. Крім того, ви можете натиснути кнопку "Участь" у верхній частині форми опитування, щоб побачити список усіх учасників та детально переглянути відповіді кожного з них окремо.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
квіт. 26
|
4 | ||
|
|
1
квіт. 26