Я хочу замовити абсолютно те саме, що їв минулої п'ятниці. Але там було багато додаткових опцій (спеціальний соус, напій, без цибулі), і я не хочу знову витрачати час на їх пошук у меню. Чи є в модулі Ланч якась кнопка для швидкого повторення замовлення?
Вітаємо на форумі Odoo
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів Odoo. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Я минулого тижня брав ідеальний комплексний обід. Чи потрібно мені в модулі Ланч знову збирати його по частинах?
Це запитання позначене
Так, у модулі Ланч є чудова функція для таких випадків. Вам зовсім не потрібно збирати свою улюблену страву наново.
Щоб швидко повторити замовлення:
Перейдіть до розділу «Моя історія замовлень» через верхнє меню модуля Ланч.
У списку знайдіть ваш минулий обід (він матиме статус «Отримано»).
У самому кінці цього рядка ви побачите кнопку «Повторити замовлення».
Просто натисніть її, і модуль Ланч миттєво створить нове замовлення на поточну дату з точно тим самим продуктом і всіма додатковими опціями, які ви обрали минулого разу. Гроші автоматично спишуться з вашого балансу, і замовлення з'явиться у списку на сьогодні.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
квіт. 26
|
4 | ||
|
|
1
квіт. 26