Вітаю! Я вибираю бургер у меню модуля Ланч, щоб додати його до замовлення, але з'являється вікно з помилкою валідації (Validation Error), і замовлення не проходить. Це збій у програмі?
Вітаємо на форумі Odoo
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів Odoo. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Я просто хочу бургер, але додаток Ланч видає якусь помилку (Validation Error). Що я роблю не так?
Це запитання позначене
Це не збій, а особливість налаштування меню конкретного постачальника. Така помилка виникає, коли для страви в модулі Ланч налаштовано обов'язкові додаткові опції, а ви не обрали жодної.
Наприклад, ресторан може вимагати обов'язково вибрати безкоштовний напій до замовлення. Уважно подивіться на спливаюче вікно конфігурації замовлення: вам потрібно поставити галочку біля обов'язкового додатка, після чого ви зможете додати товар у кошик.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
квіт. 26
|
4 | ||
|
|
1
квіт. 26