Skip to Content

Вітаємо на форумі SAP

Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами. 

Зареєструйтеся

Вам необхідно зареєструватися, щоб взаємодіяти зі спільнотою.
Це запитання позначене
1 Відповісти
32 Переглядів

Всім привіт! До нас звернувся клієнт, у якого виникла проблема з нашим обладнанням. Мені потрібно десь в системі зафіксувати це звернення, щоб інженери взяли його в роботу. Я чув, що для цього є модуль 'Сервіс'. Як мені створити цей 'Сервісний виклик'?

Аватар
Відмінити

Вітаю!
Для фіксації таких звернень та управління ними призначений документ "Сервісний виклик" (Service Call) у модулі "Сервіс". 

Як створити "Сервісний виклик":

1. Відкрийте вікно документа
    Шлях: Сервіс → Виклик сервісу (Service → Service Call)
  2. Оберіть клієнта
    У полі "Код бізнес-партнера" (Business Partner Code) вкажіть клієнта, який звернувся. Автоматично заповняться його контактні дані.
  3. Вкажіть обладнання (якщо воно є в системі)
    Якщо ви ведете облік гарантійного обладнання, у полі "Картка обладнання" (Equipment Card) або "Товар" (Item) вкажіть, з чим саме виникла проблема.
  4. Заповніть деталі звернення:
    • "Тема" (Subject): Коротко опишіть суть проблеми (наприклад, "Принтер не друкує, помилка 0x55"). Це заголовок вашого завдання.
    • "Походження" (Origin): Оберіть, як надійшло звернення (телефон, email, веб).
    • "Підтип проблеми" (Problem Type): Вкажіть категорію проблеми (наприклад, "Технічна несправність").
    • "Тип виклику" (Call Type): Вкажіть, це "Підтримка", "Гарантія" тощо.
  5. Натисніть "Додати" (Add)

Як працює:
Після додавання звернення отримає номер і статус "Відкрито" (Open). Тепер ви (або призначений технік) можете планувати по ньому активності, додавати рішення, списувати матеріали та відстежувати час, витрачений на вирішення проблеми, доки виклик не буде закрито.

Аватар
Відмінити
Related Posts Відповіді Переглядів Дія
1
лист. 25
12
1
лист. 25
13
0
лист. 25
7