Skip to Content

Вітаємо на форумі SAP

Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами. 

Зареєструйтеся

Вам необхідно зареєструватися, щоб взаємодіяти зі спільнотою.
Це запитання позначене
1 Відповісти
96 Переглядів

"Вітаю! У нас активно розвивається сервісний напрямок. Коли дзвонить клієнт і каже 'у мене зламався товар', я хочу десь фіксувати це детально: серійний номер пристрою, опис поломки, хто майстер прийняв і який поточний статус ремонту (в роботі / чекаємо запчастини / готово). У звичайних 'Активностях' (Activities) це робити незручно, там замало полів. Чи є в системі спеціальний модуль для обліку гарантійних звернень?

Аватар
Відмінити

Вітаю!
В SAP Business One є цілий окремий повноцінний модуль, який так і називається — Сервіс (Service). Основним інструментом, який повністю закриє всі ваші потреби щодо реєстрації ремонтів, є документ "Виклик сервісу" (Service Call).

Ось де його знайти та як він працює:

Крок 1. Відкрийте документ

Шлях: Сервіс → Виклик сервісу (Service → Service Call).

Крок 2. Які ваші задачі він вирішує (можливості вікна):

• Серійні номери та Гарантія: Ви обираєте клієнта та вказуєте конкретний серійний номер поламаного товару. Якщо ви продавали цей товар через SAP із серійним номером.

• Хто майстер: У полі "Обробник" (Handled By) або "Черга" (Queue) ви можете призначити конкретного сервісного інженера або цілий відділ, який відповідає за цей ремонт.

• Статуси ремонту: Є стандартне поле "Статус" (Відкрито, В очікуванні, Закрито). Але найкраще те, що ви можете легко додати туди свої власні статуси, наприклад: "Діагностика", "Чекаємо запчастини", "Готово до видачі".

• Опис поломки: На вкладці "Примітки" (Remarks) є величезне текстове поле, де можна детально записати всі скарги клієнта зі слів.

Аватар
Відмінити
Related Posts Відповіді Переглядів Дія
0
квіт. 26
6
1
квіт. 26
71
1
квіт. 26
30