Я не хочу постійно збирати паперові чеки від менеджерів. Чи є в модулі Витрати спосіб автоматизувати цей процес?
Вітаємо на форумі Odoo
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів Odoo. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Я не хочу постійно збирати паперові чеки від менеджерів. Чи є в модулі Витрати спосіб автоматизувати цей процес?
Це запитання позначене
Так, модуль Витрати пропонує кілька зручних способів автоматизації збору чеків:
Завантаження або перетягування: Якщо у розділі "Налаштування" у вас увімкнено функцію Оцифрування витрат (OCR) і обрано варіант Оцифровувати автоматично (це вимагає придбання послуги), співробітник може просто перетягнути фотографію або скан чека на інформаційну панель модуля. Система сама розпізнає дату і суму та створить чернетку витрати.
Надсилання електронною поштою: Ви можете налаштувати спеціальний Псевдонім електронної пошти в блоці Вхідні електронні листи в налаштуваннях модуля. Співробітнику достатньо буде надіслати лист на цю адресу з прикріпленим чеком, вказавши в темі листа Референс товару (наприклад, FOOD) та суму. Система автоматично згенерує запис про витрату на основі цих даних.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
трав. 26
|
10 | ||
|
|
1
трав. 26