Якщо співробітник поїхав у відрядження до клієнта, чи можу я зробити так, щоб ці витрати на проїзд та готель потім були автоматично включені в рахунок цього клієнта?
Вітаємо на форумі Odoo
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів Odoo. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Якщо співробітник поїхав у відрядження до клієнта, чи можу я зробити так, щоб ці витрати на проїзд та готель потім були автоматично включені в рахунок цього клієнта?
Це запитання позначене
Так, у системі є функція перевиставлення рахунків (Re-Invoicing).
Спочатку переконайтеся, що ваш товар (наприклад, Відрядження) налаштовано правильно. Відкрийте картку цього товару та перейдіть на вкладку Sales.
Знайдіть внизу розділ EXPENSE. Для налаштування Re-Invoice Costs замість «No» оберіть варіант At cost (щоб виставити рахунок клієнту по собівартості) або Sales price (щоб виставити рахунок за вашою фіксованою ціною).
Якщо ви обрали Sales price, переконайтеся, що у вас заповнене поле «Продажна ціна» на вкладці «Загальна інформація».
Коли співробітник створює витрату в модулі, він повинен обрати відповідне замовлення в полі клієнта для перевиставлення.
Після того, як витрата буде затверджена керівником і проведена бухгалтерією, вона автоматично з'явиться в рядках обраного замовлення на продаж.
Під час генерації рахунку-фактури клієнту, ці витрати будуть автоматично додані до загальної суми до сплати.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
трав. 26
|
3 | ||
|
|
1
трав. 26