Я створюю анкету в модулі Витрати і хочу налаштувати фіксовану суму компенсації за кілометр пробігу для співробітників, які використовують власні авто. Як це зробити?
Вітаємо на форумі Odoo
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів Odoo. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Я створюю анкету в модулі Витрати і хочу налаштувати фіксовану суму компенсації за кілометр пробігу для співробітників, які використовують власні авто. Як це зробити?
Це запитання позначене
Ви можете легко налаштувати фіксовану компенсацію, створивши новий товар для витрат.
Перейдіть до верхнього меню модуля Витрати - Налаштування - Expense Products та натисніть "Створити".
Введіть Назву товару, наприклад, "Пробіг", а в полі Вартість вкажіть суму компенсації за один кілометр (наприклад, 1,00).
Праворуч від вартості ви зможете обрати відповідну одиницю виміру (наприклад, на км).
Тепер, коли співробітник створюватиме витрату і вкаже кількість пройдених кілометрів (наприклад, 100), система автоматично розрахує загальну суму (100 * 1.00 = 100.00).
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
трав. 26
|
11 | ||
|
|
1
трав. 26