Доброго дня! Нам у відділ продажів вийшов новий менеджер. Мені потрібно додати його в SAP, щоб він міг бути 'Працівником відділу збуту' в документах. Я не можу знайти, де знаходиться цей довідник. Це в 'Адмініструванні' чи в модулі 'Персонал'?
Вітаємо на форумі SAP
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Де в системі знаходиться довідник Працівники і як додати нового працівника?
Це запитання позначене
Вітаю!
Щоб співробітник з'явився у списку "Працівник відділу збуту", його спочатку потрібно створити як "Працівника" в системі. Цей довідник дійсно знаходиться в модулі "Персонал".
Ось повний процес, як це зробити:
- Відкрийте Картку працівника
Шлях: Керування персоналом → Основні дані працівника (Human Resources → Employee Master Data) - Заповніть основні дані
На вкладці "Загальне" (General) введіть як мінімум Ім'я (First Name) та Прізвище (Last Name). Також можете вказати його посаду (наприклад, "Менеджер з продажу"). - Позначте його як "Працівника відділу збуту"
Внесіть далі в поля "Код користувача" та "Працівник відділу збуту" (Sales Employee). - Збережіть
Натисніть кнопку "Додати" (Add) внизу.
Після цього ваш новий менеджер одразу з'явиться у випадаючому списку поля "Працівник відділу збуту" у всіх документах продажу.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
0
груд. 25
|
56 | ||
|
|
0
груд. 25