Я почав вбивати величезну накладну на 100 позицій, але мій робочий день закінчився. Я ще не можу її провести, бо не всі ціни узгоджені. Як мені зберегти цю роботу як чернетку, щоб завтра вранці відкрити її і продовжити з того ж місця?
Вітаємо на форумі SAP
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Збереження недоробленої роботи: як відкласти накладну на завтра?
Це запитання позначене
Вітаю!
Використовуйте стандартну функцію "Зберегти як чернетку" (Save as Draft). Це дозволить зберегти всю набрану інформацію, але система не зробить жодних фінансових чи складських проводок.
Ось покрокова інструкція:
Крок 1. Збереження чернетки
У вікні вашої недоробленої накладної натисніть праву кнопку миші на будь-якому порожньому місці (або перейдіть у верхнє меню Файл).
Виберіть пункт "Зберегти як чернетку" (Save as Draft).
Тепер документ можна безпечно закрити кнопкою "Скасувати" (Cancel) або хрестиком — ваша робота не втрачена.
Крок 2. Як відкрити чернетку наступного дня
Перейдіть у меню: Продажі → Звіти з продажу → Звіт по чернетках документів (Sales - A/R → Sales Reports → Document Drafts Report).
Задайте критерії пошуку (або просто натисніть "ОК", щоб побачити всі чернетки).
Знайдіть свою накладну в списку і натисніть на жовту стрілочку поруч із нею, щоб відкрити.
Крок 3. Проведення документа Коли ви допишете всі ціни і документ буде повністю готовий, просто натисніть стандартну кнопку "Додати" (Add) внизу екрана. Тільки після цього накладна буде офіційно проведена в системі.
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
0
вер. 26
|
0 | ||
|
|
0
вер. 26