Skip to Content

Вітаємо на форумі SAP

Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами. 

Зареєструйтеся

Вам необхідно зареєструватися, щоб взаємодіяти зі спільнотою.
Це запитання позначене
1 Відповісти
8 Переглядів

Я почав вбивати величезну накладну на 100 позицій, але мій робочий день закінчився. Я ще не можу її провести, бо не всі ціни узгоджені. Як мені зберегти цю роботу як чернетку, щоб завтра вранці відкрити її і продовжити з того ж місця?

Аватар
Відмінити

Вітаю!

Використовуйте стандартну функцію "Зберегти як чернетку" (Save as Draft). Це дозволить зберегти всю набрану інформацію, але система не зробить жодних фінансових чи складських проводок.

Ось покрокова інструкція:

Крок 1. Збереження чернетки

1. У вікні вашої недоробленої накладної натисніть праву кнопку миші на будь-якому порожньому місці (або перейдіть у верхнє меню Файл).

2. Виберіть пункт "Зберегти як чернетку" (Save as Draft).

3. Тепер документ можна безпечно закрити кнопкою "Скасувати" (Cancel) або хрестиком — ваша робота не втрачена.

Крок 2. Як відкрити чернетку наступного дня

1. Перейдіть у меню: Продажі → Звіти з продажу → Звіт по чернетках документів (Sales - A/R → Sales Reports → Document Drafts Report).

2. Задайте критерії пошуку (або просто натисніть "ОК", щоб побачити всі чернетки).

3. Знайдіть свою накладну в списку і натисніть на жовту стрілочку поруч із нею, щоб відкрити.

Крок 3. Проведення документа Коли ви допишете всі ціни і документ буде повністю готовий, просто натисніть стандартну кнопку "Додати" (Add) внизу екрана. Тільки після цього накладна буде офіційно проведена в системі.

Аватар
Відмінити
Related Posts Відповіді Переглядів Дія
0
вер. 26
0
0
вер. 26
1
1
серп. 26
2