Skip to Content

Вітаємо на форумі SAP

Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами. 

Зареєструйтеся

Вам необхідно зареєструватися, щоб взаємодіяти зі спільнотою.
Це запитання позначене
1 Відповісти
85 Переглядів

Мені потрібно попросити бухгалтера терміново перевірити оплату по конкретному рахунку. Чи можу я скинути їй посилання на цей документ прямо в програмі, щоб не писати в робочий чат у Telegram? Хотілося б, щоб вона натиснула на посилання — і документ одразу відкрився.

Аватар
Відмінити

Вітаю!

Для цього використовуйте стандартний інструмент "Повідомлення SAP Business One" (внутрішня пошта). Він дозволяє відправляти повідомлення з миттєвим посиланням на будь-який відкритий документ у системі.

Ось покрокова інструкція:

Крок 1. Створення повідомлення

1. Відкрийте документ, який хочете надіслати (наприклад, рахунок-фактуру).

2. На верхній панелі інструментів натисніть іконку "Повідомлення SAP Business One" (вона виглядає як конверт) або перейдіть у верхньому меню: Файл → Надіслати → Повідомлення SAP Business One.

Крок 2. Налаштування відправки

1. У вікні, що відкрилося, натисніть кнопку "Додати одержувача" (Add Recipient) і виберіть вашого бухгалтера зі списку користувачів.

2. У головному текстовому полі впишіть своє прохання (наприклад: "Перевір, будь ласка, оплату").

3. Зверніть увагу на вкладку "Дані" (Data) внизу вікна — там система вже автоматично прикріпила посилання на ваш рахунок.

Крок 3. Відправка

1. Натисніть кнопку "Надіслати" (Send).

У вашої колеги прямо на екрані з'явиться спливаюче вікно з вашим повідомленням. Їй буде достатньо просто натиснути на маленьку жовту стрілочку всередині цього повідомлення, щоб потрібний рахунок миттєво відкрив

Аватар
Відмінити
Related Posts Відповіді Переглядів Дія
1
серп. 26
274
1
серп. 26
257
1
серп. 26
293