Вітаю! Кожного разу, коли я відкриваю, наприклад, 'Замовлення клієнта', я налаштовую таблицю під себе: приховую непотрібні стовпці і перетягую ті, що мені потрібні. Але варто мені вийти з системи і зайти знову, як всі мої налаштування злітають. Як мені зберегти мій вигляд таблиці назавжди?
Вітаємо на форумі SAP
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Як налаштувати "Параметри форми" (Form Settings), щоб мої налаштування стовпців у таблицях зберігалися?
Це запитання позначене
1
Відповісти
6
Переглядів
Вітаю!
Ось правильний процес, який збереже ваші налаштування:
- Відкрийте потрібний документ
Наприклад, Продажі → Замовлення клієнта. - Відкрийте "Параметри форми"
Натисніть на іконку "Параметри форми" (Form Settings) на верхній панелі інструментів (вона виглядає як гайковий ключ або шестірня).
- Перейдіть до "Табличного формату"
У вікні, що відкрилося, перейдіть на вкладку "Табличний формат" (Table Format). - Внесіть ваші зміни
- Знімайте прапорці у стовпці "Відображати" (Visible), щоб приховати непотрібні поля.

- Знімайте прапорці у стовпці "Відображати" (Visible), щоб приховати непотрібні поля.
- Збережіть зміни (Ключовий крок!)
Після того, як ви все налаштували, натисніть кнопку "Ок" (ОК) внизу цього вікна. - Застосуйте зміни
Тепер натисніть "OK", щоб закрити вікно "Параметри форми".
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
лист. 25
|
10 | ||
|
|
0
лист. 25