Мені потрібно попросити бухгалтера терміново перевірити оплату по конкретному рахунку. Чи можу я скинути їй посилання на цей документ прямо в програмі, щоб не писати в робочий чат у Telegram? Хотілося б, щоб вона натиснула на посилання — і документ одразу відкрився.
Вітаємо на форумі SAP
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Як відправити повідомлення колезі прямо всередині SAP?
Це запитання позначене
Вітаю!
Для цього використовуйте стандартний інструмент "Повідомлення SAP Business One" (внутрішня пошта). Він дозволяє відправляти повідомлення з миттєвим посиланням на будь-який відкритий документ у системі.
Ось покрокова інструкція:
Крок 1. Створення повідомлення
Відкрийте документ, який хочете надіслати (наприклад, рахунок-фактуру).
На верхній панелі інструментів натисніть іконку "Повідомлення SAP Business One" (вона виглядає як конверт) або перейдіть у верхньому меню: Файл → Надіслати → Повідомлення SAP Business One.
Крок 2. Налаштування відправки
У вікні, що відкрилося, натисніть кнопку "Додати одержувача" (Add Recipient) і виберіть вашого бухгалтера зі списку користувачів.
У головному текстовому полі впишіть своє прохання (наприклад: "Перевір, будь ласка, оплату").
Зверніть увагу на вкладку "Дані" (Data) внизу вікна — там система вже автоматично прикріпила посилання на ваш рахунок.
Крок 3. Відправка
Натисніть кнопку "Надіслати" (Send).
У вашої колеги прямо на екрані з'явиться спливаюче вікно з вашим повідомленням. Їй буде достатньо просто натиснути на маленьку жовту стрілочку всередині цього повідомлення, щоб потрібний рахунок миттєво відкрив
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
серп. 26
|
274 | ||
|
|
1
серп. 26