Мене це страшенно дратує: кожного ранку я мишкою розсуваю колонку "Назва товару" в Замовленні, щоб текст влізав повністю. Але щойно я закриваю документ або перезапускаю програму, колонка знову стає вузькою. Де та кнопка, яка зберігає ширину колонок назавжди?
Вітаємо на форумі SAP
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Як зберегти ширину колонок? Вони постійно збиваються!
Це запитання позначене
Вітаю!
Справа в тому, що коли ви просто розсуваєте колонки мишкою, система вважає це "тимчасовою зміною" лише для поточного відкритого вікна. Щоб зафіксувати цей розмір назавжди, потрібно зробити одну неочевидну дію.
Ось та сама "магічна" послідовність, яка збереже ваші нерви:
Відкрийте документ (наприклад, "Замовлення клієнта").
Налаштуйте ширину колонок мишкою так, як вам зручно.
На самій верхній панелі програми натисніть іконку "Налаштування форми" (Form Settings) — вона виглядає як шестірня.
У вікні налаштувань, що відкриється, нічого не змінюйте. Просто натисніть кнопку "ОК" (або "Оновити") в самому низу.
Саме цей клік по кнопці "ОК" у вікні налаштувань форми дає системі жорстку команду: «Запам'ятай поточну ширину колонок і збережи цей шаблон для мого логіна».
Лайфхак: Замість того, щоб довго тягнути колонку мишкою, просто зробіть подвійний клік лівою кнопкою миші на межі між назвами колонок у шапці таблиці (наприклад, між "Назва товару" та "Кількість"). Колонка миттєво розшириться рівно настільки, щоб вліз найдовший текст у списку. Після цього закріпіть результат через шестірню та кнопку "ОК".
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
0
вер. 26
|
4 | ||
|
|
0
вер. 26