Вітаю! Мій стартовий пароль генерував системний адміністратор, і це якийсь жахливий набір символів (типу 'xT89#pL'). Я постійно його забуваю. Підкажіть, де я можу самостійно змінити його на свій власний, щоб не смикати айтішників?
Вітаємо на форумі SAP
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Як змінити свій пароль для входу в систему?
Це запитання позначене
Вітаю!
На щастя, ви можете змінити пароль на свій власний за кілька кліків. Для цього вам абсолютно не потрібні права адміністратора чи допомога ІТ-відділу.
Ось як це зробити самостійно:
Покрокова інструкція:
Перейдіть у головному меню програми за таким шляхом: Адміністрування → Налагодження→ Загальне → Безпека → Змінити пароль (Administration → Setup → General → Security → Change Password).
На екрані з'явиться невелике віконце для оновлення даних.
У першому полі "Старий пароль" (Old Password) введіть поточний, з яким ви зайшли в систему сьогодні.
У наступних двох полях "Новий пароль" (New Password) та "Підтвердити" (Confirm) введіть ваш новий, зручний для запам'ятовування пароль.
Натисніть кнопку "ОК".
Готово! Наступного разу ви будете заходити в систему вже з новим паролем.
⚠️ Важливий нюанс (якщо система видасть помилку):
Ваш ІТ-адміністратор міг увімкнути в базі сувору "Політику паролів" (Password Policy). Якщо ви натискаєте "ОК", а система лається і не зберігає зміни, це означає, що ваш новий пароль занадто простий для неї.
У такому разі спробуйте придумати пароль, який містить мінімум 8 символів, хоча б одну велику літеру та цифри (наприклад, Prodayemo2026!). Такий варіант система пропустить гарантовано!
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
трав. 26
|
9 | ||
|
|
1
трав. 26