Я вбиваю велике замовлення, і мені треба додати ще один такий самий товар (той самий артикул), але зробити для нього іншу дату відвантаження. Чи можу я просто здублювати цей рядок у таблиці, щоб не шукати цей товар у довіднику заново?
Вітаємо на форумі SAP
Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами.
Як скопіювати конкретний рядок всередині одного документа?
Це запитання позначене
Вітаю!
В SAP Business One є стандартна функція копіювання конкретного рядка прямо в таблиці документа.
Ось як це зробити за два кліки:
Покрокова інструкція:
Крок 1. Виділяємо потрібний рядок
Знайдіть у вашому "Замовленні клієнта" той товар, який хочете скопіювати. Зверніть увагу на саму ліву колонку таблиці — там знаходяться сірі квадратики з номерами рядків (1, 2, 3...).
Крок 2. Чарівний клік
Наведіть курсор миші саме на цей сірий квадратик з номером потрібного рядка.
Натисніть правою кнопкою миші.
У контекстному меню, що з'явиться, виберіть пункт "Дублювати рядок" (Duplicate Row).

Крок 3. Редагування
Готово! Система миттєво вставить точну копію цього товару (з тією ж ціною, складом та іншими параметрами) наступним рядком.

Тепер вам залишається лише:
Змінити кількість у новому рядку (якщо потрібно).
Перейти у стовпчик "Дата постачання" (Delivery Date) для цього нового рядка і вказати ту іншу дату відвантаження, про яку ви писали.
💡 Корисний лайфхак:
У цьому ж самому меню, яке викликається правою кнопкою миші по номеру рядка, знаходяться й інші дуже корисні інструменти. Наприклад, "Видалити рядок" (Delete Row), якщо ви випадково додали зайвий товар, або "Додати рядок" (Add Row), щоб вставити порожній рядок між двома існуючими (щоб товари в списку йшли в потрібному вам логічному порядку).
Enjoying the discussion? Don't just read, join in!
Create an account today to enjoy exclusive features and engage with our awesome community!
Реєстрація| Related Posts | Відповіді | Переглядів | Дія | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
трав. 26
|
10 | ||
|
|
1
трав. 26