Skip to Content

Вітаємо на форумі SAP

Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами. 

Зареєструйтеся

Вам необхідно зареєструватися, щоб взаємодіяти зі спільнотою.
Це запитання позначене
1 Відповісти
13 Переглядів

Я вбиваю велике замовлення, і мені треба додати ще один такий самий товар (той самий артикул), але зробити для нього іншу дату відвантаження. Чи можу я просто здублювати цей рядок у таблиці, щоб не шукати цей товар у довіднику заново?

Аватар
Відмінити

Вітаю!
В SAP Business One є стандартна функція копіювання конкретного рядка прямо в таблиці документа.

Ось як це зробити за два кліки:

Покрокова інструкція:

Крок 1. Виділяємо потрібний рядок

Знайдіть у вашому "Замовленні клієнта" той товар, який хочете скопіювати. Зверніть увагу на саму ліву колонку таблиці — там знаходяться сірі квадратики з номерами рядків (1, 2, 3...).

Крок 2. Чарівний клік

1. Наведіть курсор миші саме на цей сірий квадратик з номером потрібного рядка.

2. Натисніть правою кнопкою миші.

3. У контекстному меню, що з'явиться, виберіть пункт "Дублювати рядок" (Duplicate Row).

Крок 3. Редагування

Готово! Система миттєво вставить точну копію цього товару (з тією ж ціною, складом та іншими параметрами) наступним рядком.

Тепер вам залишається лише:

1. Змінити кількість у новому рядку (якщо потрібно).

2. Перейти у стовпчик "Дата постачання" (Delivery Date) для цього нового рядка і вказати ту іншу дату відвантаження, про яку ви писали.

💡 Корисний лайфхак:

У цьому ж самому меню, яке викликається правою кнопкою миші по номеру рядка, знаходяться й інші дуже корисні інструменти. Наприклад, "Видалити рядок" (Delete Row), якщо ви випадково додали зайвий товар, або "Додати рядок" (Add Row), щоб вставити порожній рядок між двома існуючими (щоб товари в списку йшли в потрібному вам логічному порядку).

Аватар
Відмінити
Related Posts Відповіді Переглядів Дія
1
трав. 26
10
1
трав. 26
9
1
трав. 26
11