Skip to Content

Вітаємо на форумі SAP

Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами. 

Зареєструйтеся

Вам необхідно зареєструватися, щоб взаємодіяти зі спільнотою.
Це запитання позначене
1 Відповісти
104 Переглядів

Доброго дня! Ми починаємо продавати новий тип товарів і мені потрібно додати їх в SAP. Хочу, щоб вони були в окремій групі 'Аксесуари' для звітів. Але коли я створюю картку товару, у випадаючому списку 'Група номенклатури' такої групи немає. Де в налаштуваннях можна додати цю нову групу?

Аватар
Відмінити

Вітаю!
Ви маєте рацію, це налаштування робиться не в самій картці товару, а в модулі "Адміністрування". Група номенклатури — це важливе налаштування, оскільки до неї, як правило, прив'язуються бухгалтерські рахунки за замовчуванням.

Ось як додати нову групу:

1. Перейдіть у Налаштування Груп
    Шлях: Адміністрування → Налагодження → Запас → Групи позицій (Administration → Setup → Inventory → Item Groups)
  2. Заповніть дані
    • У полі "Ім'я групи позицій" (Item Group Name) введіть вашу назву, наприклад, "Аксесуари ".
    • Важливо: Перейдіть на вкладку "Бухоблік" (Accounting). Тут потрібно вказати рахунки за замовчуванням (рахунок запасів, рахунок доходів, рахунок собівартості тощо), які будуть використовуватися для всіх товарів цієї групи. Якщо ви не впевнені, які рахунки обрати, краще уточніть у вашого фінансового відділу.
    • Натисніть кнопку "Додати" (Add) внизу.

Як працює:
Після збереження ваша нова група "Аксесуари" одразу з'явиться у випадаючому списку "Група позицій" в "Картці номенклатури" (Item Master Data), і ви зможете її вибирати для нових товарів.

Аватар
Відмінити
Related Posts Відповіді Переглядів Дія
1
лют. 26
119
0
лют. 26
22
0
лют. 26
23