Skip to Content

Вітаємо на форумі SAP

Ця спільнота призначена для користувачів професіоналів та ентузіастів SAP. Діліться та обговорюйте актуальні задачі та питання, створіть свій професійний профіль і ставайте кращими разом з нами. 

Зареєструйтеся

Вам необхідно зареєструватися, щоб взаємодіяти зі спільнотою.
Це запитання позначене
1 Відповісти
48 Переглядів

Доброго дня! Клієнт просить: 'Повторіть моє замовлення, яке я робив місяць тому'. Я знайшов той старий документ. Як мені швидко зробити його точну копію в нове замовлення (з поточною датою), щоб не набивати всі 50 позицій вручну? Кнопка 'Копіювати в' тут не підходить, бо старе замовлення вже закрите.

Аватар
Відмінити

Вітаю!
Ви абсолютно праві: кнопка "Копіювати в" працює лише для відкритих документів, щоб продовжити ланцюжок. А для вашої задачі (повторити архівне замовлення) існує інша функція — "Дублювати" (Duplicate).

Це робиться в два кліки:

1. Відкрийте старе замовлення

Знайдіть той документ, який клієнт хоче повторити (навіть якщо він закритий і був зроблений рік тому).

2. Викличте меню дублювання

Клацніть правою кнопкою миші на вільному місці у вікні цього замовлення (або на верхній рамці вікна).

У списку оберіть пункт "Дублювати" (Duplicate).

Що станеться:

Система відкриє нове вікно "Замовлення клієнта".

• Дата: Буде стояти поточна (сьогоднішня).

• Товари: Усі 50 рядків скопіюються автоматично з тією ж кількістю.

• Ціни: Скопіюються ціни зі старого замовлення (або перерахуються, залежно від налаштувань вашої системи).

Вам залишається тільки перевірити актуальність цін і натиснути "Додати". 

Аватар
Відмінити
Related Posts Відповіді Переглядів Дія
1
лют. 26
119
0
лют. 26
21
0
лют. 26
23